Slovo je kuća kreativnog dizajna sa proizvodnim i savetodavnim uslugama!


pecati
P r o i z v o d i & u s l u g eAdresa:
SLOVO d.o.o.- 11000 Beograd, Srbija
Bulevar Vojvode Mišića 17-V sprat
Phone:+381 (0)11 / 36 90 544 ; 36 90 667

Aktuelnoobelezavanje

Tabla za plato Milana Mladenovića

14.jul 2011.god - Plato ispred Doma omladine u Beogradu od danas nosi ime poznatog muzičara i frontmena grupe Ekatarina velika, Milana Mladenovića, a ploču sa njegovim imenom otkrio je poslednji menadžer EKV-a Dušan Ercegovac.
obelezavanje obelezavanje

Svetleća reklama na novoj klinici

Bel Medic je 25. decembra 2009. godine, otvorio novi prostor na Novom Beogradu u ulici Palmira Toljatija 1 (prekoputa Opštine Novi Beograd). Za potrebe novog prostora klinike uradili smo 3d svetlecu reklamu.
obelezavanje

Veliki baner na pozornici
Novobeogradskog leta 2010

Ovo leta štampali smo za potrebe kulturno-zabavne manifestacije Novobeogradsko leto veliki PVC baner Ovogodišnje Novobeogradsko leto, koju već nekoliko godina na Savskom keja u Bloku 45 organizuje opština Novi Beograd, održalo se od 31.jula do 15. avgusta.2010.
Novobeograđani, kao i svi posetioci šetališta pored Save i ove godine su imali dobru zabavu na otvorenom jer su se tokom tri vikenda na pozornici smenjivali različiti muzičari, od rokera i bluzera do folklornih grupa.

obelezavanje

Press-corner za “Cvet uspeha za ženu zmaja”

Na ovogodišnjoj svečanoj dodeli nagrada “Cvet uspeha za ženu zmaja” u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije, štampali smo veliki press corner.
„Cvet uspeha za ženu zmaja” organizuje se s ciljem da se oda priznanje uspešnim i hrabrim ženama u našem društvu koje su postale ugledne privrednice. One su dokazale da je moguće primeniti najviše standarde poslovanja ali i biti inovativan, prisutan i konkurentan na inostranim tržištima, kao i da se mogu osmisliti kvalitetna rešenja, koja dovode do povećanja broja zaposlenih, ili kreativni modeli za samozapošljavanje.

 


<< novije vesti


copyright © 2012 SLOVO d.o.o.
All rights reserved
Powered by AT Consulting
Proizvodimo:
table sa natpisima, info-table, panoi, putokazi, setovi za natpise za kancelarije sa mobilnim pločicama, privesci za ključeve, inventarske, industrijske tablice , blagajnički, veterinarski, ručni i mašinski žigovi, specijalni markirači, pečati, štambilji, gumeni klišei, proizvodi od mesinga i klirita, legure za meko lemljenje, specijalne sigurnosne ekološke plombe za razne namene, sve vrste graverskih usluga, specijalni alati, reklamno- propagandni materijal za firme (olovke, upaljači, rokovnici, privesci, časovnici)