Slovo je kuća kreativnog dizajna sa proizvodnim i savetodavnim uslugama!


pecati
P r o i z v o d i & u s l u g eAdresa:
SLOVO d.o.o.- 11000 Beograd, Srbija
Bulevar Vojvode Mišića 17-V sprat
Tel: 011 / 36 90 544 ; 36 90 667


O nama


Slovo je kuća kreativnog dizajna sa proizvodnim
i savetodavnim uslugama.

serkifikat

Mi smo specijalisti za vizuelnu informatiku. Nudimo Vam dizajn,projektovanje proizvodnju i konsalting. Jedna smo od najstarijih i najvećih pečatoreznica u regionu. Na tržištu nas izdvajaju visok kvalitet usluga i tradicija duga 180 godina. Posedujemo ISO 9001:2008 i primenjujemo međunarodne standarde vezane za delatnost proizvodnje.


slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo slovo

Tradicija duga 180 godina

„Slovolivnica“, danas „SLOVO“ d.o.o., ima bogatu prošlost i slavne osnivače. Daleke 1831. godine, knez Miloš Obrenović osnovao je prvu slovolivnicu po davnašnjoj želji srpskog prosvetitelja Dositeja Obradovića. Knjaževsko-srpska pečatnija je prvi zvanični naziv državne štamparije u okviru koje je radila Slovolivnica. Jedan od zaposlenih u Slovolivnici je bio i Anastas Jovanović, prvi srpski fotograf i litograf. Radio je u periodu od 1832. do 1838.godine. On svedoči o tim vremenima.

 

copyright © 2012 SLOVO d.o.o.
All rights reserved
Powered by AT Consulting
Proizvodimo:
table sa natpisima, info-table, panoi, putokazi, setovi za natpise za kancelarije sa mobilnim pločicama, privesci za ključeve, inventarske, industrijske tablice , blagajnički, veterinarski, ručni i mašinski žigovi, specijalni markirači, pečati, štambilji, gumeni klišei, proizvodi od mesinga i klirita, legure za meko lemljenje, specijalne sigurnosne ekološke plombe za razne namene, sve vrste graverskih usluga, specijalni alati, reklamno- propagandni materijal za firme (olovke, upaljači, rokovnici, privesci, časovnici)