Slovo je kuća kreativnog dizajna sa proizvodnim i savetodavnim uslugama!

Mi smo specijalisti smo za vizuelnu informatiku. Mi Vam nudimo dizajn, proizvodnju i konsalting.
Posedujemo ISO 9001:2008 i primenjujemo međunarodne standarde vezane za delatnost proizvodnje.

promotivno

Adresa:
SLOVO d.o.o.- 11000 Beograd, Srbija
Bulevar Vojvode Mišića 17-V sprat

Promotivno obeležavanje


Ostavite upečatljiv utisak na svoje klijente ! Promovišite Vašu kompaniju I Vaš proizvod!

Obezbeđujemo da budete uočeni i zapamćeni, da promovišete vašu kompaniju ili proizvod.

Za izradu reklama koristimo visoko kvalitetnu digitalnu štampu velikog formata koja se može primeniti na različite materijale za sve prilike i uslove. Krakteristika ove štampe je atraktivnost i veličina, kao i uočljivost i može se naći na bilbordima, vertikalnim banerima(rollwall), plakatima, tablama, PVC banerima I sl.


Uz ostale usluge štampe, vršimo i uslugu grafičke pripreme. Pripremu vršimo za procese u digitalnoj štampi , sito-štampi, katovanja folija i dr. Vršimo i postupak graviranja laserom I CNC mašinom, kojima se potpuno kompjuterski upravlja ,što omogućava preciznost i kvalitet.
copyright © 2012 SLOVO d.o.o.
All rights reserved
Powered by AT Consulting
Proizvodimo:
table sa natpisima, info-table, panoi, putokazi, setovi za natpise za kancelarije sa mobilnim pločicama, privesci za ključeve, inventarske, industrijske tablice , blagajnički, veterinarski, ručni i mašinski žigovi, specijalni markirači, pečati, štambilji, gumeni klišei, proizvodi od mesinga i klirita, legure za meko lemljenje, specijalne sigurnosne ekološke plombe za razne namene, sve vrste graverskih usluga, specijalni alati, reklamno- propagandni materijal za firme (olovke, upaljači, rokovnici, privesci, časovnici)